Schouwen en Haarden

Bent u op zoek naar een professional voor het stuken van uw schouw, open haard of vergelijkbare warmtebronnen? Dan bent u bij Svens Stucwerken aan het juiste adres voor topkwaliteit schouw stucwerk en open haard stuken. Wij begrijpen dat het stuken van deze elementen speciale aandacht vereist en staan klaar om u van dienst te zijn.

Wat is belangrijk bij het stuken van Schouwen of Haarden

Svens Stucwerken staat synoniem voor kwaliteit. Hoewel kwaliteit met kosten gepaard gaat, zult u ontdekken dat onze diensten een investering zijn die loont. Schouwen, open haarden en kachels genereren veel warmte, wat een uitdagende omgeving creëert voor standaard stukwerk. De warmte kan gipsmuren beïnvloeden, waardoor het gips barst als gevolg van de warmte-uitzetting van het staal van de kachel. Om dit probleem te voorkomen, gebruikt Svens Stucwerken uitsluitend hittebestendige materialen voor schouw stuken en open haard stucen. Deze materialen zijn misschien duurder, maar ze bieden een duurzamere oplossing, waardoor u op lange termijn bespaart.

Voorbeelden en Advies

Bekijk onze voorbeeldfoto’s, waarop u kunt zien hoe gips onder invloed van hitte kan barsten en afbrokkelen. Bij Svens Stucwerken kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid. U geniet langdurig van uw gestucte schouw of haard, vrij van de zorgen over snelle slijtage en schade.

Heeft u interesse in een moderne betonlook afwerking voor uw schouw? Bekijk dan ons recente project waar we deze techniek hebben toegepast.

Extra Tips voor Uw Schouw of Haard

Tijdens het stucen zal onze vakman insnijdingen langs de hoeken van de kachel maken. Dit is essentieel omdat het staal uitzet bij verwarming. We raden aan deze insnijdingen te behandelen met hittebestendige kit om duurzaamheid te garanderen. Svens Stucwerken biedt ook deze service aan tegen een meerprijs.

Waarom kiezen voor Svens Stucwerken?

Bij Svens Stucwerken gaat het niet alleen om het stucwerk. Het gaat om het waarborgen van kwaliteit en duurzaamheid voor uw schouw en open haard. Met onze deskundigheid in schouw stucen en open haard stuken, garanderen we u een prachtig resultaat dat de tand des tijds zal doorstaan. Neem vandaag nog contact op voor een offerte of meer informatie. Kies voor Svens Stucwerken, waar kwaliteit en duurzaamheid samenkomen.