Lijstwerk en Ornamenten

Lijstwerk en ornamenten zijn essentieel voor de uitstraling van oude woningen en monumentale panden. Svens Stucwerken is uw deskundige partner voor het verfraaien van uw klassieke interieur met ons vakbekwame en gecertificeerde lijstwerk en ornamenten.

Waarom Kiezen voor Svens Stucwerken?

Niet elke stukadoor heeft de vaardigheid en precisie die nodig is voor het aanbrengen van lijstwerk of ornamenten. Svens Stucwerken onderscheidt zich met gecertificeerde expertise en een passie voor traditionele stucmethoden, waardoor wij de ideale keuze zijn voor uw stukwerk.

Traditioneel Lijstwerk Stuken met Oog voor Detail

Bij Svens Stucwerken zetten we ons in voor het behoud van traditionele stucwerktechnieken. We kiezen voor bewezen methoden die de tand des tijds weerstaan, in tegenstelling tot moderne materialen zoals piepschuim.

Platte Plinten voor een Gezellige en Statige Uitstraling

Ontdek de elegantie van platte plinten, een subtiele toevoeging die het plafond breekt en zorgt voor een gezellige en statige sfeer in uw woning. Svens Stucwerken past deze techniek vakkundig toe met onze speciale stukstops.

Maatwerk in Lijstwerk en Ornamenten

Of u nu kiest uit ons uitgebreide assortiment of een op maat gemaakt lijstwerk of ornament wenst, Svens Stucwerken levert perfectie. Wij zijn gespecialiseerd in het reproduceren van historisch lijstwerk, waarbij we elk detail nauwkeurig nabootsen.

Expertise in Ornamenten – Van Creatie tot Reproductie

Svens Stucwerken excelleert niet alleen in lijstwerk, maar ook in het vervaardigen en reproduceren van ornamenten. Denk aan een sierlijk plafondornament van waaruit een kroonluchter schittert – wij kunnen dergelijke ornamenten creëren of exact reproduceren, inclusief het maken van de benodigde mallen. Onze aanpak garandeert een authentieke en luxueuze uitstraling, passend bij het historische karakter van uw woning.

Lijstwerk en Ornamenten door Svens Stucwerken

Kies voor Svens Stucwerken voor authentiek lijstwerk en ornamenten die de charme van uw woning benadrukken. Neem contact op voor meer informatie of voor een gratis offerte.