Sausklaar

Sausklaar stucwerk is een vorm van stucwerk waarbij de wand of plafond helemaal glad en strak wordt afgewerkt, zodat deze direct kan worden gesaust of geverfd. Het resultaat is een naadloos en strak eindresultaat waarbij geen oneffenheden zichtbaar zijn.

Verschil tussen sausklaar en behangklaar stucwerk

Het verschil tussen behangklaar en sausklaar stuken is dat bij behangklaar stucwerk er nog kleine oneffenheden en bobbeltjes kunnen voorkomen omdat dit uiteindelijk zal worden bedekt met behang. Bij sausklaar stucwerk daarentegen, wordt de muur helemaal glad en egaal gemaakt zodat het direct kan worden gesausd of geverfd.

Wanneer kies je voor sausklaar stucwerk?

Sausklaar stucwerk is een goede keuze wanneer je een strak en egaal eindresultaat wilt en het oppervlak niet meer bedekt zal worden met bijvoorbeeld behang. Bovendien zijn gesausde wanden vaak eenvoudiger schoon te houden dan behang.

Sausklare wanden door Svens Stucwerken

Svens Stucwerken is gespecialiseerd in het sausklaar stuken van wanden en plafonds. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en de laatste technieken om tot een mooi en strak eindresultaat te komen. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat we snel en efficiënt te werk gaan en dat we rekening houden met uw wensen en budget.

Wilt u meer weten over sausklaar stucwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.